Hanna G. loihtii nopeasti valmistuvan, herkullisen koukuttavan purjo-hernepastan päivän pelastukseksi – tämä on niin yksi kiireisen arjen lemppareista, ja maistuu myös lapsille!
Arman kokkaa Vennerin videolla lempiriisiään, persialaista riisiä. Riisin salaisuus on ilmavassa rakenteessa, sahramissa ja riisin alla rapeaksi paahtuvissa perunoissa, jotka ovat nekin ihan superhyviä!
Tuu kokkaamaan Annin kanssa! Nopeita, helppoja ja vähän kuin taikaakin sisältäviä reseptejä, joiden raaka-aineita ei helposti arvaisi ruokia maistamalla. Pizzaa ja jädeä – vai ehkä vähän terveellisempiä versioita niistä sitten kuitenkin?
The Muhennos on täällä, ja ihastuttaa varmasti. Lohdullinen, mausteinen muhennos ravitsee herkullisesti koko perheen ja on yksinkertaisesti todella herkullista. Jälkkäriksi vaikka banaanileipää, kakkua josta sana “leipä” on oikeasti todella kaukana!
Runsaasti herkullisia kasviksia tomaattisen, kookoskermaisen kastikkeen kanssa. Tee ruokaa iso satsi ja syö monta päivää – curry vain paranee levätessään jääkaapissa yön yli. Superhyvää!
En ole varsinainen keittiöguru, joten tähän palveluun Venner suositti tätä helppoa, vaivatonta ja aika nopeastikin valmistuvaa reseptiä. Ja niin minäkin innostuin ja onnistuin. Lopputulos oli todella herkullinen!
Tervetuloa kokkaamaan Teemun kanssa! Teemu Laurellin herkullinen kaali maustetaan mahtavalla, helpolla tillipestolla. Ja nämä herkulliseksi paahdetut bataatit tarjoillaan sesongin sieni-oliivitäytteen kanssa. Annokset ovat yksinkertaisia ja todella herkullisia!
Keittiömestari, kotimaisen puhtaan ruoan puolesta puhuja Ari Ruoho on myös Vennerin joukoissa, tekemässä ruokaa hyvän asian puolesta. Ari valmistaa Vennerin Keittiössä annoksen metsäsienistä ja emmervehnästä, sekä juurevan artisokkakeiton. Tervetuloa kokkaamaan Arin kanssa!