Armanin Kuku Sabzi

Kuku Sabzi on persialainen perinneresepti, joka on ollut Armanin lempiruoka pienestä pitäen äidin valmistamana.
Gluteeniton
Maidoton

Valmistusaika: 50 min (aktiivinen 15 min.)

Henkilömäärä: 4

Ainekset

5 kpl
kananmunaa
1 ruukkua
Vihreäkeiju persiljaa
1 ruukkua
Vihreäkeiju korianteria
1 ruukkua
tilliä
1 nippua
kevätsipulin vihreitä osia
1 dl
Foodin saksanpähkinöitä
1 tl
leivinjauhetta
0.5 tl
suolaa
2 rkl
Foodin öljyä paistamiseen

Kokataan!

1. Poista varsiosat kaikista yrteistä, ja hienonna silpuksi.
2. Halutessasi voit paahtaa saksanpähkinöitä muutaman minuutin ajan. Rouhi saksanpähkinät pieneksi muruksi.
3. Riko munat kulhoon. Lisää leivinjauhe, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
4. Lisää munien joukkoon yrtit ja saksanpähkinät. Sekoita hyvin.
5. Lämmitä tarttumaton pannu öljyllä ja kaada munayrttiseos pannulle. Kypsennä noin 20 minuuttia keskitlämmöllä.
6. Voit leikata kukun neljään osaan ja kääntää varovasti, kypsennä vielä 20 minuuttia tai kunnes kuku on kypsää. Nauttikaa!

Kaikilla ihmisillä on oikeus hyvään ja terveelliseen ravintoon. Hyvä, ravitseva ja terveelllinen ruoka on yksi hyvinvoinnin perusta ja sen kuuluu olla kaikkien saatavilla. Kun ihmiset voivat hyvin, yhteiskunta voi paremmin. Venner tuo kauan kaivatun ratkaisun siihen miten yhdessä voimme pitää huolen siitä, että jokaisessa perheessä syödään terveellisesti.

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot