Kaalisalaatti tillipestolla by Teemu Laurell

Teemu Laurellin herkullinen kaali maustetaan mahtavalla, helpolla tillipestolla. Kesäiset maut eteesi hetkessä Teemun opastuksella. Ihanaa!
Gluteeniton
Munaton
Pähkinätön

Valmistusaika: 20 min (aktiivinen noin 15 min.)

Henkilömäärä: 4

Ainekset

1 kpl
kaali
65 g
Foodin auringonkukansiemeniä
1 dl
Foodin oliiviöljyä
1 ruukku
tilliä
1 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria
0.5 rkl
omenaviinietikkaa
50 g
Foodin Paramesania

Kokataan!

1. Tunnistakaa kaali Vegemi -sovelluksella ja katsokaa, kun se saa siitä supervoimaa!
2. Hienonna kaali, ja paahda siemenet kevyesti kuivalla pannulla.
3. Yhdistä tillipeston ainekset tehosekoittimessa ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla sekä mustapippurilla ja tarkista maku. Lisää halutessasi pestoon Paramesania (tai parmesan -juustoa). Lisää omenaviinietikka.
4. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile sellaisenaan tai lisäkkeenä. Nam!
Lapset mukaan!

Anna lasten (iästä riippuen) hienontaa kaali tai repiä se, lisätä peston raaka-aineet blenderiin tai vastaavaan, ja sekoittaa lopuksi pesto kaalin joukkoon vaikka käsin!

Olen yksi Vennereistä, ja kokkaan kanssanne, koska haluan tehdä ruokaa hyvän ja tärkeän asian puolesta. Tervetuloa kokkaamaan meidän kanssa! Testasitko reseptiä? Jaa kuvasi Instagrammissa tägäämällä kuvaan @venner_ruokakassit niin pääsemme ihastelamaan kuvaasi - ja samalla jaat hyvää yhä pidemmälle!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot