Kokataan!
1. Tunnistakaa banaani Vegemi sovelluksella, ja katsokaa, kun se saa siitä hurjaa supervoimaa!
2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
3. Riko kananmuna haarukalla, muussaa neljä banaania kulhoon kananmunan kanssa. Tässä kakussa tummenneet banaanit pääsevät loistamaan. Jätä yksi banaani koristeluun!
4. Lisää voi/margariini, sokeri, suola ja ruokasooda joukkoon. Mausta esimerkiksi kanelilla. Lisää lopuksi jauhot taikinan sekaan.
5. Kaada taikina (leipä)vuokaan ja koristele se banaanilla.
6. Paista uunissa noin 50-60 minuuttia, ja koristele halutessasi tomusokerilla. Nauttikaa huumaavasta tuoksusta ja herkullisesta mausta koko perheen voimin!
Lapset mukaan!Ota lapset mukaan banaanien muusaamiseen, kananmunan rikkomiseen (varaudu pieneen sotkuun), sekä ainesten sekoitteluun. Pienet voivat auttaa vahtimaan paistuvaa kakkua, sekä kattaa pöydän yhteiselle jälkiruoalle tai välipalalle!