Ohjeet:
Kuumenna öljy isossa kattilassa tai padassa. Lisää pieniksi pilkotut valkosipuli, sipuli ja inkivääri. Mausta suolalla ja mustapippurilla, kuumenna välillä sekoittaen kunnes sipuli on läpikuultavaa ja alkaa hieman ruskistua.
Lisää kurkuma, chilihiutaleet ja huuhdellut, valuteut kikherneet, mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen, jotta kikherneet hieman paistuvat ja pyörivät mausteissa. Kun kikherneet ovat hieman paahtuneet, ruskistuneet ja alkavat hajoilla, ota niitä yksi mukillinen sivuun tarjoilua varten.
Painele ja riko loput kikherneet kattilassa puukauhan avulla. Lisää kookosmaito ja kasvisliemi kattilaan, mausta suolalla ja mustapippurilla. Hämmennä kattilan pohjaa myöten. Keittele, kunnes muhennos on paksuuntunut sopivaksi ja maut imeytyneet kunnolla, ainakin puolisen tuntia. Jos muhennos ei ole vielä tarpeeksi paksua, jatka keittelyä.
Lisää vihreät rehut joukkoon ja painele huolella pinnan alle. Keitä muutama minuutti, jotta rehut pehmenevät ja maustuvat. Kypsymisaika riippuu käytetystä vihanneksesta, noin 3-7 minuuttia. (Esim. pinaatti nopeampi kuin lehtikaali). Maista ja lisää suolaa ja/tai pippuria tarpeen mukaan.
Jaa muhennos kulhoihin joko riisin kanssa tai ilman. Koristele annos sivuun nostetuilla kikherneillä, mintulla, korianterilla, jogurtilla ja oliiviöljyllä.