Annin mustikkavaahto

Et varmasti arvaisi, ettei tässä jälkkärissä ole kermaa tai muitakaan maitotuotteita! Pehmeä, täyteläinen ja hetkessä syntyvä mustikkavaahto ihastuttaa varmasti!
Gluteeniton
Maidoton
Pähkinätön

Valmistusaika: 10 min

Henkilömäärä: 4

Ainekset

200 g
jäisiä mustikoita
1 kpl
kananmunan valkuainen
1 rkl
makeutusta (esim. hunajaa)

Ohjeet:

1. Laita jäiset mustikat kulhoon ja lisää päälle haluamasi makeutus, esimerkiksi hunajaa. Erottele valkuainen keltuaisesta ja lisää valkuainen kulhoon. Säästä keltuainen vaikkapa omelettiin!
2. Soseuta sauvasekoittimella. Aluksi voi tuntua, ettei tule mitään, mutta jatka vaan soseuttamista. Kun seos on sosetta ja alkaa vaahtoutumaan, voit vaihtaa sauvasekoittimen vatkaimeen ja tehdä seoksesta todella kuohkeaa.
3. Tarjoile heti, jäätelön tapaan. Herkullista!

Hyvä ruoka ja yhdessä kokkailu on tärkeää ja suuressa roolissa omassa elämässäni. Ihan jokaisella tulisi olla mahdollisuus syödä hyvin, ja kiinnittää huomioita myös ruoan laatuun omassa arjessaan. Kun kuulin Venneristä innoistuin heti: läpinäkyvä, hyvin konkreettinen tapa auttaa itselleni läheisellä alueella kannusti mukaan. Olenkin iloinen voidessani liittyä Vennerin joukkoihin - jotta hyvä ruoka ja hyvinvointi jakautuisi tasaisemmin yhteiskunnassamme.

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot