Kokataan!
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Pese maa-artisokat huolellisesti, ja aseta ne uunivuokaan. Paahda, kunnes maa-artisokat ovat kypsiä - voit paloitella niitä pienemmiksi, niin ne kypsyvät nopeammin!
Kun maa-artisokat ovat varmasti kypsiä, ota niistä muutama sivuun koristeluun ja paloittele ne kulhoon. Lisää loput kattilaan, ja peitä ne maidolla sekä kermalla (puolet ja puolet). Anna keiton kiehahtaa.
Paloittele omena, ja lisää ne samaan kulhoon paloiteltujen maa-artisokkien kanssa.
Kun keitto on kiehahtanut, lisää suolaa ja soseuta keitto mahdollisimman sileäksi - keitossa on paljon makua, kun kuoret ovat mukana! Kaada sileä keitto kattilaan. tarkista maku. Lisää hieman pippuria.
Lisää pannulle voita, ja paista maa-artisokat + omena yhdessä pannulla rosmariinin oksan kanssa. Mausta suolalla, ja paistele hetki.
Tarjoile unelmainen keitto paistettujen omenoiden ja artisokkien kanssa. Herkuttele!