Venner-kassin parin raaka-aineen rieskat

Nämä rieskat ovat nopeita ja hauskoja valmistaa lasten kanssa - ja syntyvät vain parista raaka-aineesta! Lantut voit korvata myös porkkanalla tai muulla makusi mukaisella juureksella. Nämä ovat ihanan maukkaita juuri uunista tultuaan!
Maidoton
Munaton
Pähkinätön
Vegaaninen

Valmistusaika: 40 min (aktiivinen noin 20 min.)

Henkilömäärä: 6

Ainekset

500 g
lanttua
2 dl
Elovena (gluteenittomia) kaurahiutaleita
0.5 tl
suolaa
4 rkl
Filos oliiviöljyä

Kokataan!

LAITA uuni lämpiämään 200 asteeseen.
KUORI ja paloittele lantut. Keitä kypsiksi, ja kun palaset ovat pehmeitä, muussaa lantut joko haarukalla tai sauvasekoittimella.
SEKOITA lanttumuussiin muut raaka-aineet. Anna tekeytyä n. 5 minuuttia, ja sitten muotoile taikinasta sopivan kokoisia rieskoja leivinpaperoidulle uuninpellille.
PAISTA n. 25 minuutin ajan tai kunnes rieskat ovat kypsiä. Tarjoile esim. keiton tai muun aterian seurana, tai välipalana!

Tämä resepti on Vennerin perustajajäsenen, Tuulian käsialaa, ja osa uuden Vennerkassin reseptiikkaa. Testasitko reseptiä? Jaa kuvasi Instagrammissa tägäämällä kuvaan @venner_ruokakassit niin pääsemme ihastelamaan kuvaasi - ja samalla jaat hyvää yhä pidemmälle!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot