Kokataan!
Aloita valmistamalla kvinoa: huuhtele hyvin, ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla.
Kuori bataatti, perunat sekä sipulit. Hienonna sipulit hienoksi, kuutioi bataatti ja perunat.
Lisää kattilaan öljyä, sipulit, juurekset sekä Elovena Muru Kaurajauhis. Paista hetki. Kaada mukaan vesi sekä kasvisliemikuutio. Hauduta kannen alla n. 10 minuuttia.
Lisää sekään tomaattisose, kookosmaito kuumenna kiehuvaksi. Hauduta tarvittaessa kunnes peruna ja bataatit on kypsiä, ja ota pois hellalta.
Tällä välin valmista kaalisalaatti: tee kaalista mahdollisimman ohutta esim. juustohöylällä tai veitsellä (varo sormia!), ja lisää mukaan kastikkeen raaka-aineet hyvin mukaan sekoittaen.
Tarjoile muhennoksen sekä kvinoan seurana!
LAPSET MUKAAN: lapsien iästä riippuen he voivat osallistua kuorimiseen ja pilkkomiseen: sipulien kuorinta käy pieniltäkin! He voivat kaataa raaka-aineet kattilaan, lisätä kookosmaidon sekä tomaattisoseen, sekoitella ja "vahtia" ruoan valmistumista ja ettei se kiehu yli.