Kokataan!
PESE ja kuori perunat sekä palsternakka, ja paloittele ne, jos teet muusia. Muuten pese ne huolella, ja paloittele.
MUUSI: Peitä palat vedellä ja anna kiehua, kunnes palaset ovat pehmeitä. UUNISSA: levitä palaset pellille, pirskota päälle öljyä, suolaa sekä pippuria, ja paahda 200 asteessa kunnes ovat pehmeitä (n. 25 min)
VALMISTA kastike: hienonna kukkakaali muruiksi veitsellä tai blenderillä.
KUORI ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuullota valkosipuleita ja sipuleita sekä kukkakaalimurua hetki öljyssä.
HUUHTELE linssit siivilässä. Lisää linssit, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio pannulle. Lisää kookosmaito. Hauduta miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen n. 15 min, kunnes kaikki raaka-aineet ovat pehmenneet. Jätä hautumaan.
MUUSI: Kun perunat ovat kypsiä, kaada keitinvesi erilliseen kulhoon. Muussaa perunat ja palsternakka joko perunasurvimella, haarukalla tai nopeasti sauvasekoittimella. Lisää mukaan loraus öljyä, suolaa ja pippuria. Notkista perunamuusi keitinveden avulla.
JOS paahdoit perunat uunissa, tarkista maku ja tarjoile!
TARJOILE kastike perunoiden ja silputun persiljan kanssa, ja nauti!