Herkulliset hävikki-kaurarieskat

Nämä herkulliset kaurarieskat syntyvät helposti ravitsevista kaurahiutaleista ja ylijäämäkeitosta! Rieskat sopivat hyvin aterioiden yhteyteen, mutta toimivat myös loistavasti terveellisinä välipaloina.
Maidoton
Pähkinätön

Valmistusaika: 15 min (aktiivinen noin 5 min. )

Henkilömäärä: 4

Ainekset

2 dl
ylijäänyttä keittoa
3 dl
Elovena kaurahiutaleita
1 kpl
kananmuna
0.5 tl
suolaa

Kokataan!

1. Lämmitä uuni 225 asteeseen ja sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.
2. Leivitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Lisää tarvittaessa kaurahiutaleita niin, että saat taikinan hyvin levitettyä.
3. Tee haarukalla pistoja taikinaan ja halutessasi ”ruudut” voiveitsellä. Paista noin 12 minuuttia.
Lapset mukaan!

Tässä reseptissa lapset voivat tehdä kaiken - sekoittaa raaka-aineet, levittää taikinan ja vahtia, kun rieskat paistuvat!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot