Kokataan!
1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Kuori ja paloittele sipulit sekä porkkanat. Leikkaa kukkakaali pieniksi palasiksi (voit käyttää myös vartta).
3. Kuutioi valkokaali pieniksi palasiksi. Valmista sitten hirssi: Huuhtele hirssi, ja lisää sitten kattilaan, vesi sekä kasvisliemikuutio, ja keitä valmiiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kun hirssi on valmista, sekoita mukaan hienonnettu kaali sekä hieman öljyä.
4. Hirssin valmistuessa huuhtele kikherneet ja valmistele kastike kulhossa: sekoita 2 rkl oliiviöljyä, hyppysellinen suolaa, mustapippuria, tomaattipyrettä sekä muita mausteita makusi mukaan. Sekoita kikherneet, sipulit ja porkkanat kastikkeen kanssa ja asettele uunipellille. Lorauta vielä noin 2 rkl oliivilöljyä niiden päälle.
5. Paista uunissa noin 10 min. Lisää kukkakaalin kukinnot sekä hiukan oliiviöljyä ja paista vielä noin 10 min ajan.
6. Kun kasvikset ovat kypsiä, ota ne pois ja tarjoile hirssi-kaalisekoituksen kanssa!