Helpoin tomaatti-kaalipasta

Tämä ihana tomaattipasta saa rakennetta kaalista ja Foodinin siemenistä, sekä makua salaattijuustosta.
Munaton
Pähkinätön

Henkilömäärä: 4

Ainekset

300 g
Torino pastaa
200 g
kaalia
100 g
salaattijuustoa
0.5 ps
Foodin siemeniä
3 kpl
porkkanaa
2 rkl
Foodin oliiviöljyä
1 prk
tomaattimurskaa
1 rkl
sitruunamehua
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
pippuria
1 kpl
kasvisliemikuutio

Kokataan!

1. Jos sinulla ei vielä ole maksutonta Vegemi -sovellusta, lataa se puhelimesi sovelluskaupasta. Anna lapsen tunnistaa Vegemi -sovelluksella porkkana. Katsokaa, kun Vegemi saa siitä villin supervoiman!
2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Hienonna kaali hienoksi silpuksi. Kuori porkkanat ja raasta ne.
3. Kiehauta vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parin minuutin keittämisen jälkeen kaalisilppu joukkoon. Jatka keittämistä, kunnes pasta on valmis ja kaalit hieman pehmenneet.
4. Kaada tomaattimurska uunivuokaan, ja murustele kasvisliemikuutio mukaan. Lisää sekaan porkkanaraaste, ja murustele feta, sekä pirskota niiden päälle öljyä. Ripottele pinnalle lopuksi mukaan myös siemenet. Paista 15 minuuttia 200 asteessa, tai kunnes ainesosat ovat valmiita.
5. Kun feta-porkkanapaistos tulee uunista ja pasta-kaaliseos on valmis, sekoita ne keskenään. Purista pastan sekaan sitruunaa ja mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi muilla mausteilla. Niin hyvää!
Lapset mukaan!

Lapset voivat auttaa ainesten laittamisessa uunivuokaan, ja isommat kädet voivat valvonnassasi auttaa kasvisten kuorimisessa ja pilkkomisessa. Koko perhe voi auttaa tietenkin pöydän kattamisessa. Hyödynnä hauskaa Vegemi -sovellusta lasten osallistamisessa ruoanlaittoon!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot